Veelgestelde vragen

Alle sieraden worden als brievenbus pakketje verzonden via PostNL. De kosten van een brievenbus pakketje zijn 3,99 binnen Nederland. Voor grotere items zoals tassen en verzending naar België zijn de verzendkosten 6,99. Alle pakketten worden verstuurd met een track en trace code. De kosten van de verzending worden berekent in de winkelmand. Bestellingen boven de 50,- worden gratis verzonden binnen nederland.  

 

 

 

Bestellingen die voor 14:00 geplaatst worden gaan dezelfde dag nog op de post. Dit bekekent dat je het pakketje waarschijnlijk de volgende dag al kan verwachten mits er geen vertraging is vanuit PostNL. Je ontvangt ook een Track & Trace code waarmee je het pakket op ieder moment kan volgen. 

Retourneren

Voldoet het artikel toch niet aan wat je had verwacht? No worries, je kan het binnen 14 dagen retour sturen indien het product niet is gebruikt en nog in originele staat is, voorzien van alle labels en etiketten. 

Download hier het formulier. Stuur de artikelen samen met het retourformulier naar het adres dat op het formulier staat.

Na ontvangst en goedkeuring van de artikelen word het bedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening. 

- Vanwege de hygiëne kunnen oorbellen niet geretourneerd worden.

- Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

- Een retourzending dient te zijn voorzien van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van de retournering komen voor rekening voor de klant. 

Het is alleen mogelijk om je items te ruilen door het betreffende item retour te sturen en het vervangende item te bestellen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ze verkleuren niet omdat al onze sieraden gemaakt zijn van Stainless steel (roestvrijstaal)

Stainless steel is een combinatie is van ijzer, chroom & koolstof. Deze stoffen samen hebben als eigenschap dat ze niet verkleuren.

 

Stainless steel is allergeenvrij. Ben jij bijvoorbeeld allergisch voor nikkel of zilver? Dan kun je gerust sieraden van stainless steel dragen, in tegenstelling tot andere materialen zoals brass en koper die vaak als snel verkleuren of roesten en die je huid kunnen laten verkleuren of irriteren. 

Voor alle items geldt een garantietermijn van 1 maand.

 

Mocht een item binnen de garantietermijn defect zijn neem dan meteen contact met ons op via info@shineallday.nl . Vermeld je ordernummer en stuur een foto van de klacht mee.